Auto-inrichting Beks

Inovet nieuws

Auto-inrichting Beks

Sinds kort werkt VMD nv samen met Beks voor de inrichting van uw wagen. Beks is reeds meer dan 12 jaar gespecialiseerd in de wageninrichting voor professionelen.

Ideaal voor dierenartsen zijn de auto-apotheken uit de Braveur-Line.  U kunt kiezen uit 5, 6, 8 of 9 lades, standaard uitgevoerd met een soft close systeem en automatische vergrendeling. Ook is er een geïsoleerde en een gekoelde uitvoering beschikbaar, evenals aparte coolboxen. Het donkergrijze front met het witte interieur geeft het geheel een gedistingeerde look.

De Braveur-Line kan rijk worden uitgerust met vele lade-indelingen, een schrijftablet en afvalbakjes bevestigd in de lade, bovenop het meubel of aan de zijkant. Een uitgekiende led-verlichting zorgt voor de finishing touch. De lades kunnen individueel uit de kast worden genomen. Daarnaast is het gehele systeem eenvoudig uitneembaar door de bevestiging met spindels. Door de standaard hoogte van 62 cm past dit meubel in vele voertuigen.

Boven op deze robuuste combinatie is er nog volop plaats voor grote stukken en producten die u in de kijker wil zetten voor uw klanten.

Als kers op de taart is er dan nog het prijskaartje van al dit moois.  U heeft reeds een combinatie met 5 lades vanaf € 1.735,00 excl.BTW.

U kan een voorbeeld van zo’n prachtige en praktische auto-apotheek komen bewonderen in onze showroom of u kan via onderstaande link zelf uw eigen wagen selecteren en onmiddellijk zelf uw combinatie op maat samenstellen.

 

Contacteer ons.
Wij helpen graag!

Contact

2019 © Inovet Group
Gecreëerd door We Are Knights