Dermoscent Essential Oto®, fysiologische oorreiniger voor hond, kat en konijn

Inovet nieuws

Dermoscent Essential Oto®, fysiologische oorreiniger voor hond, kat en konijn

De aanwezigheid van een zekere hoeveelheid oorsmeer in de oren van hond, kat en konijn is volkomen normaal. In geval van een overdreven productie of een gebrekkige eliminatie hoopt het oorsmeer zich op in de gehoorgang, wat kan leiden tot oorstoppen en/of stinkende oren. Een milde oorhygiëne laat toe om deze problemen onder controle te houden en te voorkomen.

Essential Oto® is een fysiologische reiniger speciaal ontworpen voor de hygiëne van honden-, katten- en konijnenoren. Dankzij de 100% natuurlijke ingrediënten wordt het overtollige oorsmeer verwijderd en worden de slechte geuren weggenomen.


De Essential Oto® werkt eveneens verzachtend en vochtinbrengend.
Dankzij zijn formule zonder alcohol wordt Essential Oto® goed verdragen en is deze reiniger uitermate geschikt  om honden-, katten- en konijnenoren gezond te houden, zelfs bij de meest gevoelige dieren.

Wij adviseren om Dermoscent Essential Oto 1 à 2 x per week toe te dienen.
De sluitstop van de fles is met 1 hand te bedienen.

Dermoscent Essential Oto is te koop bij uw groothandelaar of bij Inovet.
Aarzel niet ons te contacteren indien u meer informatie wenst.

Contacteer ons.
Wij helpen graag!

Contact

2021 © Inovet Group
Gecreëerd door We Are Knights

Global

Home markets

Belgium

France

Hungary

Vietnam

Opgelet, de regelgeving en de medische toepassingen kunnen van land tot land verschillen. De informatie op de site die u bezoekt, is mogelijk niet van toepassing in uw land. Raadpleeg de website van het FAGG voor meer informatie.