Heeft u het al gehoord? De nieuwe Littmann Classic III stethoscopen zijn er!

Inovet nieuws

Heeft u het al gehoord? De nieuwe Littmann Classic III stethoscopen zijn er!

Door de hoge akoestische gevoeligheid is de 3M™ Littmann® Classic III™ Stethoscoop een uitstekend instrument voor het verrichten van hoog-waardig lichamelijk onderzoek. Door het nieuwe ontwerp is de stethoscoop makkelijker te reinigen en te onderhouden.
De nieuwe generatie slang heeft een langere levensduur vanwege de verbeterde weerstand tegen huidoliën, vlekken enalcohol.
Het membraan uit 1 stuk is makkelijk te bevestigen en te reinigen vanwege het gladde oppervlak zonder kleine oneffenheden.
Het dubbelzijdig borststuk biedt de mogelijkheid de kelkzijde om te vormen tot een tweede instelbaar membraan.
Het kleine membraan (wanneer de kelk is omgebouwd) is geschikt voor kleine of dunne patiënten, rond ligamenten en bij slagaderlijk onderzoek.
Makkelijker schoon te houden wanneer de kelk gesloten is d.m.v. het membraan. Er verzamelt zich geen stof of verontreiniging in de kelk.
De nieuwe slang bevat geen phtalaten (weekmakers).
Met precisie geproduceerd roestvrij stalen borststuk. Minder hoekig en esthetisch ontwerp. De steel beschikt over een ‘open-zijde-indicator’.
Gladde Snap-tight oordopjes voor een comfortabeler pasvorm en akoestische afdichting.
De veerdruk van de oorbeugel is in te stellen op persoonlijke voorkeuren door de beide zijden van de beugel te knijpen of uit elkaar te trekken.
5 Jaar garantie

Onderhoud:
Indien desinfectie gewenst is, reinigt u de stethoscoop het beste met een doekje met een 70% isopropyl alcohol
Dompel de stethoscoop niet onder in enige vloeistof en steriliseer deze ook niet!
Houd uw stethoscoop uit de buurt van extreme warmtebronnen, kou, oplosmiddelen en olie
Bij een grondige reiniging kunt u het beste de oordopjes verwijderen.

Onderhoud van de slang
De meeste Littmann slangen zijn gemaakt van PVC (polyvinylchloride). Dit materiaal kan hard worden indien het langere tijd aan huidvetten is blootgesteld. Het dragen van de stethoscoop rond de nek draagt hieraan in belangrijke mate bij. Wij adviseren om in dit laatste geval de stethoscoop zoveel mogelijk over de boord van een jas of shirt te dragen.

Deze Littmann Classic III stethoscopen zijn naast in de standaard zwarte kleur ook beschikbaar in verschillende kleuren en zelfs in speciale uitvoeringen (wel rekening houden met een iets langere levertermijn). De prijs daarentegen is voor de kleurtje dezelfde als die van de zwarte, enkel de speciale uitvoeringen zijn een beetje duurder.

Contacteer ons.
Wij helpen graag!

Contact

2019 © Inovet Group
Gecreëerd door We Are Knights