Inovet®: één grote familie, één internationale naam

Inovet nieuws

Inovet®: één grote familie, één internationale naam

Op 1 juli werd VMD Vetsupport Benelux officieel omgedoopt tot Inovet®. U kent VMD Vetsupport Benelux als de trouwe partner voor de dierenarts op de Belgische, Nederlandse en Luxemburgse markt, maar daarnaast heeft het bedrijf in Arendonk, VMD nv/sa, ook een grote exportafdeling en zusterbedrijven in Frankrijk en Hongarije. Om die samenwerking meer kracht bij te zetten en de groep als geheel aan de wereld voor te stellen, dopen we de drie bedrijven om tot Inovet®.

 

Wat verandert er voor u?

Voor u als klant verandert er op zich weinig. Inovet® Benelux blijft de voor u vertrouwde distributeur van onze twee eigen merken geneesmiddelen en gezondheidsproducten, een groot arsenaal aan medische instrumenten, Dermoscent verzorgingsproducten en Trovet dieetvoeding voor dieren. De Belgische vestiging blijft op legaal vlak nog de naam V.M.D. nv/sa dragen, maar onze mails en andere communicatie gaan voortaan uit van Inovet®. We stellen ons graag aan u voor als Inovet® -medewerkers, als deel van een internationale groep, maar blijven dezelfde mensen, met dezelfde voeling met u als klant en volledige focus op de Benelux-markt.

De voordelen die we voor u zien door beter samen te werken als groep is dat we:

  • Onze ervaringen over de landsgrenzen heen delen, waardoor we nu nog meer expertise in huis hebben
  • De kosten intern kunnen drukken, wat u alleen maar ten goede kan komen
  • Een sterker, breder productgamma op de markt kunnen brengen

 

Een familie met twee kindjes

Dat breder productgamma kunnen we u al meteen voorstellen. De Inovet® -familie heeft nu twee eigen merken, ‘twee kindjes’, zoals we ze ook wel liefkozend noemen: VMD Livestock pharma en Biové Laboratoires, de jongste telg. Ons VMD Livestock pharma-gamma omvat een hele reeks geneesmiddelen en gezondheidsproducten voor voedselproducerende dieren. Daarnaast hebben we ook een nieuw merk Biové Laboratoires met geneesmiddelen en gezondheidsproducten voor gezelschapsdieren, zoals honden, katten en konijnen en de kleinere diersoorten, zoals ganzen, eenden, siervogels, …. Naast onze bestaande webshop (shop.inovet.be), hebben we vanaf dit najaar ook een vernieuwde website: www.inovet.be

 

Samen sterk

Inovet® is een familiebedrijf, dat hecht samenwerkt en dezelfde waarden deelt over de landsgrenzen heen. De nieuwe naam versterkt het familiegevoel binnen de groep en schept meer duidelijkheid voor de buitenwereld op wereldwijd vlak. Met deze nieuwe naam zetten we ons internationaal karakter meer in de verf en bundelen we de krachten van onze afdelingen in België, Frankrijk en Hongarije. CEO van Inovet®, Jan Moons, beschrijft deze naamsverandering als “de verderzetting van iets moois”. “We werken al jaren samen” zegt hij, “maar dan vooral achter de schermen. Vanaf nu willen we ons ook als internationale groep naar de buitenwereld profileren en nog hechter met elkaar samenwerken.”

 

Een wereldwijde speler

Inovet® is een farmaceutisch bedrijf dat onderzoek doet naar geneesmiddelen en gezondheidsproducten voor dieren, ze produceert en op de markt brengt. Wij verwelkomen u als klant graag in de grote Inovet® -familie en hopen u, als trouwe partner aan uw zijde, ook in de toekomst van dienst te mogen zijn.

Contacteer ons.
Wij helpen graag!

Contact

2018 © Inovet Group
Gecreëerd door We Are Knights