Kent u deze aanvullende diervoeders al?

Inovet nieuws

Kent u deze aanvullende diervoeders al?

Inovet introduceert 2 nieuwe aanvullende diervoeders in poedervorm voor voedselproducerende dieren: VMD-Aminovit en VMD-Oligovit Plus.

Aminovit 1 kg

Cocktail van aminozuren en vitaminen.

Aminozuren zijn de bouwstenen van proteïnen en bijgevolg onmisbaar voor de spieropbouw van jonge dieren. Aminovit bevat onder andere hoge gehaltes aan L-lysine en Methionine, 2 essentiële aminozuren.

Vitaminen hebben een invloed op de stofwisseling, de weerstand tegen ziekteverwekkers en de vruchtbaarheid. Aminovit bevat onder andere vitamine A (weerstand, vruchtbaarheid), vitamine D3 (weerstand, botvorming) en vitamine E (antioxidant, vruchtbaarheid).

VMD-Oligovit Plus 1 kg

Cocktail van oligo-elementen en vitaminen.
Oligovit bevat zeer hoge concentraties vitamine A en D3. Vitamine A is nodig voor weerstand en goede vruchtbaarheid. Vitamine D3 speelt een grote rol in de botontwikkeling en de weerstand. Tekorten aan vitamine D3 kunnen aanleiding geven tot botafwijkingen.

De meest in het oog springende oligo-elementen zijn zink en ijzer. Zink is een onmisbaar element in de eiwitsynthese en ijzer is onontbeerlijk voor de oxygenatie van het bloed.

Beide producten zijn te koop bij uw groothandelaar of rechtstreeks bij Inovet.

Aarzel niet ons te contacteren indien u hierover meer informatie wenst.

Contacteer ons.
Wij helpen graag!

Contact

2020 © Inovet Group
Gecreëerd door We Are Knights