Maatregelen Corona-virus

Inovet nieuws

Maatregelen Corona-virus

De verspreiding van het Corona-virus leidt nationaal en internationaal tot diverse maatregelen en beperkingen. Ook wij nemen onze verantwoordelijkheid en passen onze werkwijze aan.

 

Om bestellingen voor iedereen vlot te blijven laten verlopen en onze medewerkers maximaal te laten thuiswerken, vragen we u met aandrang om uw bestellingen via onze webshop te plaatsen. Zo helpt u ons om onze dienstverlening zo optimaal mogelijk te houden en iedereen zo goed mogelijk van de gewenste producten te voorzien.

Naar de webshop

 

 

Praktijkbezoeken

In lijn met de Belgische richtlijnen zullen er geen praktijkbezoeken meer plaatsvinden tot en met 5 april. Al onze buitendienstmedewerkers blijven telefonisch en via mail bereikbaar. 

Pick-up point Arendonk
Onze gebouwen zijn momenteel niet toegankelijk voor niet-medewerkers. Je bestelling afhalen aan ons pick-up point kan nog steeds, als je volgende procedure volgt. Geef je bestelling bij voorkeur door via onze webshop en zo min mogelijk telefonisch of per e-mail. Geef bij je bestelling aan dat je deze wil komen afhalen en ook het gewenste tijdstip van afhaling. Wij zorgen ervoor dat je bestelling klaar staat op het door jou gekozen tijdstip. Bel ons op het nummer 014/68.93.01 op het moment dat je aan onze gebouwen aankomt. Wij bezorgen je de bestelling aan de witte zijdeur aan de materiaalafdeling (rechts naast het hoofdgebouw).

 

Leverdienst
U kan uw bestellingen nog steeds laten leveren. Onze koerierdienst is nog actief.

Contact
Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen met één van onze collega’sZe helpen je graag verder!

Wij wensen jou en je medewerkers namens het hele team bij Inovet het allerbeste!

#blijfinuwkot #bestelonline

Contacteer ons.
Wij helpen graag!

Contact

2021 © Inovet Group
Gecreëerd door We Are Knights

Global

Home markets

Belgium

France

Hungary

Vietnam

Opgelet, de regelgeving en de medische toepassingen kunnen van land tot land verschillen. De informatie op de site die u bezoekt, is mogelijk niet van toepassing in uw land. Raadpleeg de website van het FAGG voor meer informatie.