Biové Laboratoires

Healthy ever after

Uw kleine grootste vriend

Gezonde dieren, gelukkige mensen. Wij zijn ervan overtuigd dat gezonde dieren mensen gelukkig maken. Van siervogels tot duiven, van cavia’s tot katten en van honden tot paarden, ons Biové® Laboratoires-assortiment zorgt voor uw kleinste en beste vriend. Onze Biové® Laboratoires-producten worden in Europa geproduceerd en over de hele wereld gedistribueerd. Met meer dan 40 producten in dit gamma helpen we dierenliefhebbers bij de dagelijkse verzorging van hun donzige, gevederde of harige vrienden.

Onze missie

Onze missie is om een reeks producten te ontwikkelen, produceren en op de markt te brengen die de gezondheid, het welzijn en de levenskwaliteit van dat unieke lid van uw gezin verbeteren.

Onze visie

Elke diersoort is anders. We geloven dat ze allemaal een individuele aanpak verdienen.

 • Productontwikkeling

  Ontwikkeling van de formulering van veilige, effectieve en kwalitatieve geneesmiddelen voor diergeneeskundig gebruik: selectie van geschikte doseringsvormen, hulpstoffen en systemen voor het afsluiten van de verpakking.

 • Analytische ontwikkeling en methodevalidatie

  Ontwikkeling van analytische methoden om de stabiliteit van de producten aan te tonen en validatie van deze methoden: specificiteit, lineariteit, nauwkeurigheid en robuustheid.

 • Stabiliteitsstudies

  Ontwerp en uitvoering van stabiliteitsstudies om de houdbaarheid van het product en de houdbaarheid tijdens gebruik te bepalen, evenals het onderhoud van een adequaat lopend stabiliteitsprogramma.

 • Procesvalidatie

  Procesontwikkeling en -optimalisatie: van laboratorium- en proefschaal tot batches op productieschaal.

 • Ondersteuning bij registratie

  Ondersteuning bij registratie gedurende de gehele levenscyclus van het product: voorafgaande goedkeuring (validatiestudies, stabiliteitsstudies, enz.) en na goedkeuring (voorbereiding van productkwaliteitsbeoordelingen en documentatie, nodig voor variaties).

 • Procesvalidatie

  Aantonen van het vermogen om constant een afgewerkt product van de vereiste kwaliteit te produceren.

 • Productie voor derden

  Productie voor derden van geneesmiddelen voor diergeneeskundig gebruik: parenterale middelen (bijv. injecteerbare oplossingen), orale vloeistoffen, orale poeders, aanvullend voer en halsbanden.

Productie

Contacteer ons.
Wij helpen graag!

Contact

2021 © Inovet Group
Gecreëerd door We Are Knights