VMD Livestock Pharma

We cure we care

We cure we care

We cure. We care. Een filosofie die nauw verweven is met het Inovet-DNA. 

De essentie van dit idee vindt u terug in alle VMD Livestock Pharma-producten. Boeren en dierenartsen werken dag in dag aan een gezonde kudde en sterke dieren. De producten uit ons VMD Livestock Pharma-gamma zijn speciaal ontwikkeld om hen een betrouwbare oplossing te bieden.

Onze missie

Het is onze missie om een reeks producten te ontwikkelen, produceren en op de markt te brengen die de gezondheid van dieren verbetert en beschermt, waardoor de rendabiliteit van de intensieve veehouderijsector verbetert.

Onze visie

We voldoen aan de strengste Europese normen met betrekking tot veiligheid, kwaliteit en efficiëntie. Deze strenge normen hanteren we overal ter wereld om een gezonde vleesproductie te garanderen.

 • Productontwikkeling

  Ontwikkeling van de formulering van veilige, effectieve en kwalitatieve geneesmiddelen voor diergeneeskundig gebruik: selectie van geschikte doseringsvormen, hulpstoffen en systemen voor het afsluiten van de verpakking.

 • Analytische ontwikkeling en methodevalidatie

  Ontwikkeling van analytische methoden om de stabiliteit van de producten aan te tonen en validatie van deze methoden: specificiteit, lineariteit, nauwkeurigheid en robuustheid.

 • Stabiliteitsstudies

  Ontwerp en uitvoering van stabiliteitsstudies om de houdbaarheid van het product en de houdbaarheid tijdens gebruik te bepalen, evenals het onderhoud van een adequaat lopend stabiliteitsprogramma.

 • Procesvalidatie

  Procesontwikkeling en -optimalisatie: van laboratorium- en proefschaal tot batches op productieschaal.

 • Ondersteuning bij registratie

  Ondersteuning bij registratie gedurende de gehele levenscyclus van het product: voorafgaande goedkeuring (validatiestudies, stabiliteitsstudies, enz.) en na goedkeuring (voorbereiding van productkwaliteitsbeoordelingen en documentatie, nodig voor variaties).

 • Procesvalidatie

  Aantonen van het vermogen om constant een afgewerkt product van de vereiste kwaliteit te produceren.

 • Productie voor derden

  Productie voor derden van geneesmiddelen voor diergeneeskundig gebruik: parenterale middelen (bijv. injecteerbare oplossingen), orale vloeistoffen, orale poeders, aanvullend voer en halsbanden.

Productie

Contacteer ons.
Wij helpen graag!

Contact

2021 © Inovet Group
Gecreëerd door We Are Knights